Cauta

Lampa UV anti-insecte, Expert IKN30

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: IKN30
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
280,22 lei
215,56 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Zona de actiune de pana la 120 m2
  • Tensiune: 4000 V
  • Consum de energie: 30 W

Lampa insecticida N'OVEEN IKN-30 este proiectata pentru utilizare interior si recomandat pentru camere de pana la aproximativ 120 m2.

Este folosit in gastronomie, macelarii, brutarii, ferme zootehnice, instalatii de productie si depozitesi oriunde prezenta insectelor zburatoare este nedorita.

Datorita utilizarii transformatoarelor de noua generatie, lampile insecticide N'oveen poate lucra continuu timp de pana la 40.000 de ore.

Eficacitatea lampii in camera depinde, de asemenea, de locatia sa, lant pentru agatarea lampii si o tava retractabila cu insecte moartepermite instalarea usoara in locul potrivit.

Lampa UVA speciala, complet sigura pentru oameni si animale, emite lumina de o culoare speciala care atrage in mod eficient insectele care zboara fara utilizarea chimiei sau a altor substante nocive.

Insectele, dupa ce au fost ademenite, sunt ucise pe o plasa flagranta situat in fata sursei de lumina, tensiune 4000 V.

Datorita utilizarii constructiilor metalice solide si a calitatii ridicate materiale plastice si utilizarea transformatoarelor de noua generatie, suntem convinsi ca aceasta lampa va va servi pentru o lunga perioada de timp, lucrand eficient si fara cusur.

Filters
Sort
display