Cauta

Kart buggy electric, 500 W, 35 km / h, rosu, HECHT54812RED

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHT54812RED
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
7.549,62 lei
5.807,40 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

HECHT 54812 este un buggy cu baterie destinat activitatilor de agrement. Vehiculul este alimentat de un motor electric de 500 W, atingand astfel o viteza de pana la 35 km/h.


Motorul este echipat cu un diferential, care contribuie la o mai buna aderenta a autovehiculului la sol, imbunatateste stabilitatea, controlabilitatea si reduce uzura anvelopelor. Tractiunea electrica are avantajul de a fi complet silentioasa si nu produce emisii. Prin urmare, puteti opera fara dificultate caruciorul, de exemplu in gradina, fara a deranja vecinii.


Buggy-ul este controlat cu pedale, pedala dreapta serveste drept acceleratie, pedala stanga drept frana. Exista o cutie de comutare cu o cheie pe tabloul de bord. Masina nu poate fi pornita fara cheie, ceea ce impiedica, de exemplu, copiii sa conduca carucioarele fara stirea parintilor. O alta caseta cu o a doua cheie este folosita pentru a seta limitatorul de viteza.


Fara aceasta cheie, limitatorul nu poate fi comutat. Prin urmare, daca decideti sa incredintati conducerea unui sofer care nu are inca un control suficient, acesta nu poate schimba viteza in mod arbitrar fara aceasta cheie.


Un alt element de control de pe panou este comutatorul de directie de deplasare, pe care il folositi pentru a alege daca doriti sa mergeti inainte sau inapoi. In acelasi timp, veti gasi un indicator de stare de incarcare a bateriei pe placa.


Buggy-ul este construit pe un cadru solid din tuburi de otel, iar deasupra capului soferului exista si un cadru de protectie ridicat, care il protejeaza in cazul in care buggy-ul se rasturneaza. Scaunul este echipat cu centura de siguranta. Scaunul poate fi mutat si adaptat la dimensiunea soferului, astfel incat acesta sa poata controla confortabil scaunul cu rotile.

Acest buggy nu este un mijloc de transport, nu trebuie operat pe drumurile publice.Caracteristici:

  • Capacitate de incarcare (kg): 80
  • Lungime (mm): 1380
  • Max. viteza (km/h) : 35
  • latime (mm) : 830
Filters
Sort
display