Cauta

Invertor MIG / MAG, 200A, Kraft&Dele KD810

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD810
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
801,30 lei
616,38 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Parametrii tehnici ai produsului

  • Tensiune de alimentare: 230V
  • Frecventa: 50/60Hz 
  • Capacitate de intrare: 6.1KVA
  • Metode de sudare: MIG-MAG
  • ciclu de sudare: 60%
  • Curent de sudare: 40-200A
  • Viteza: 3-15m/min


Descriere si caracteristici

Masina de sudura invertor este utilizata pentru sudarea MIG / MAG. Electronica dispozitivului se bazeaza pe IGBTs care combina avantajele a doua tipuri de tranzistoare, usurinta de control a tranzistoarelor cu efect de camp si tensiunea ridicata de avarie si viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare.

Dispozitivul are o aplicatie versatila, cum ar fi efectuarea de lucrari de teren si tot felul de lucrari de reparatii in interiorul cladirilor.

Masina de sudura este o masina care utilizeaza cea mai avansata tehnologie invertor.

Masina de sudura invertor utilizeaza un IGBT de mare putere pentru a transfera frecvente de 50/60Hz la 20kHz si apoi reduce tensiunea si naveta si genereaza tensiune de mare putere prin tehnologia PWM. Datorita reducerii semnificative a greutatii si volumului transformatorului principal: eficienta a crescut cu 30%. Aparitia pe piata a masinilor de sudura invertor este considerata o revolutie in industria de sudare.

Interiorul masinii este echipat cu un circuit electronic al reactorului care poate controla cu precizie procesul de tranzitie electrica si variabila, oferind caracteristici excelente de sudare. Comparativ cu alte masini de sudura, acest model are mari avantaje: viteza stabila a firului, compactitate, economie de energie, fara zgomot electromagnetic. Functionarea continua si stabila la curent scazut este recomandata in special pentru sudarea foilor de otel cu continut scazut de carbon, aliaj si otel inoxidabil. Posibilitatea compensarii automate a pulsatiei tensiunii, scanteie mica, arc bun, ciclu de functionare ridicat etc.
Filters
Sort
display