Cauta

Gratar electric 2 in 1 cu masa 40 x 29 cm Bass Polska 19006

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 19006
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
309,11 lei
237,77 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Putere: 2000 W / 2800 W, E 4000

Tensiune: 230 V / 50 Hz

Dimensiuni grilaj: 40 x 29 cm

DOUA FUNCTII - GRATAR PENTRU CASA SI GRADINA!

Gratarul electric Bass Polska combina functiile unui gratar de masa si a unui gratar de sine statator. Aceasta solutie practica permite amatorilor de preparate la gratar sa se bucure de gustul lor pe tot parcursul anului! Gratar indiferent de vreme! In functie de nevoile dvs., puteti pune gratarul de masa pe blatul sau masa de bucatarie. Datorita dimensiunilor reduse, gratarul de masa poate fi folosit si ca gratar electric pe balcon. Daca sunteti proprietarul unui balcon, terasa sau gradina mai mare, strangeti doar picioarele si rafturile pentru a transforma gratarul electric de masa intr-un gratar independent. Picioarele stabile cu picioare din plastic va permit sa utilizati gratarul pe gazon si pe teren moale. Va fi un gratar excelent pentru complot.

GRATAR ECOLOGIC FARA FUM!

Gratarul electric nu genereaza fum si este o optiune ecologica pentru persoanele carora le pasa de mediu. Spre deosebire de un gratar cu carbune, gratarul electric se incalzeste instantaneu si nu necesita o iluminare laborioasa. Doar apasati un buton si ati terminat! Gratarul este gata in doar cateva clipe!

GRILLARE COMODA.

Gratarul este echipat cu un gratar larg, incapator, pe care puteti pregati cu usurinta o masa pentru intreaga familie. Gratarul din otel inoxidabil este ideal pentru prepararea carnatilor, frigarui, pui si legume. Gratarul se incalzeste uniform pe intreaga suprafata si este indispensabil pentru a face friptura perfecta. Acoperirea antiaderenta a gratarului permite gratarul fara grasimi. Raftul suplimentar va gazdui o tava cu urmatoarea portie de mancare care urmeaza sa fie pregatita, farfurii sau tacamuri. Doua rafturi laterale maresc spatiul de lucru al gratarului.

CURATAREA RAPIDA A GRATARULUI.

Gratarul electric 2-in-1 are un recipient practic pentru picurarea grasimii. Umpleti-l cu apa, astfel incat grasimea care picura sa nu arda. Datorita acestei solutii, nu intra substante toxice in aer sau alimente, iar suprafata gratarului nu este acoperita cu un strat de grasime. Gratarul antiaderent poate fi spalat in masina de spalat vase.

Capacul inalt protejeaza gratarul impotriva vantului si impiedica racirea alimentelor in timpul prepararii.

AVANTAJE SUPLIMENTARE GRILL BASS POLSKA:

Reglarea inaltimii gratarului pe doua niveluri.

Mini gratar suplimentar montat pe parbriz.

Indicator gata de lucru.

Controler termostat.

Usor de asamblat.

Picioarele sunt echipate cu picioare din plastic.

Filters
Sort
display