Cauta

Gratar electric 2 in 1, Bass Polska 10394

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 10394
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
142,99 lei
109,99 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Putere: 800 - 1000 W
  • Tensiune: 230 V, 50 Hz

Cuptorul electric vă permite să pregătiți sandvișuri multi-stratificate, panini coapte și pâine prăjită tradițională. Mai mult, puteți folosi și prăjitorul de pâine pentru grătar pentru a pregăti hot dog, cârnați, kebab de căldură și grătar carnea preferată. Un grătar electric cu un prăjitor de pâine vă permite să faceți grătar legume pe tot parcursul anului. Acesta va fi un echipament de bucătărie de neînlocuit pentru persoanele care au grijă de dieta lor și le place să gătească. În plus, grătarul electric va introduce varietate în meniul familiei. Surprindeți copiii și pregătiți cartofi prăjiți în loc de cartofi prăjiți care picură grăsime pentru cină!


Bass Polska prăjitorului de pâine gratar are o construcție pliabilă cu o placă de top mobilă. Doar scoateți zăvorul pentru a desface prăjitrul de pâine și transformați-l într-un grătar orizontal. Plăcile de încălzire vor forma apoi o singură suprafață mare. Vei pregati toate preparatele tale preferate la gratar pe ea. Funcția de reglare a plăcii superioare este foarte utilă în timpul evenimentelor și recepțiilor. O zonă mare de încălzire vă permite să pregătiți rapid o masă pentru mai multe persoane simultan.

 Bass Polska prăjitoare de pâine pliabilă la grătar are două plăci de încălzire largă. Plăcile au fost acoperite cu un strat neaderent, datorită căruia alimentele nu se atașează la plăci în timpul grătarului. Această soluție nu numai că oferă un vas nears, dar, de asemenea, face grătarul cu un prăjitor de pâine foarte ușor de curățat.


Utilizarea confortabilă și sigură a prăjitorului de pâine Bass Polska garantează o serie de soluții bine gândite:

  • Carcasă termoizolantă.
  • Mâner fără încălzire.
  • Putere și indicatori gata de utilizare.
  • Dimensiunea compactă care se va potrivi în orice dulap de bucătărie, iar pe blat nu ocupă mult spațiu.

 

Filters
Sort
display