Cauta

Generator AVR pe benzina, 3000 W / 3500 W, 230 V, Bass Polska 5026

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 5026
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
4.164,99 lei
3.499,98 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

CU REGULATOR DE TENSIUNE SI MODUL REDRESOR INCORPORAT

  • Putere nominala: 3000W / 3500W
  • Tensiune: 230 V
  • Combustibil: Benzina
  • Functionare continua: S2 180 min pauza 20 min
  • Emisia de putere acustica: Leo 95 dB
  • Nivel de putere acustica masurat: 92,16 dB
  • Nivel de putere acustica garantat: 96 dB
  • Capacitate rezervor combustibil: 4 l


Avantaje:

PROPRIA SURSA INDEPENDENTA DE ENERGIE.

Un generator de energie electrica este o sursa fiabila de rezerva de energie electrica in cazul unei defectiuni a retelei electrice. Acest generator de energie monofazat este recomandat pentru a alimenta scule electrice, masini electrice, pompe sau iluminat, astfel incat acesta va alimenta un frigider, congelator, masina de spalat, aragaz CO, pompa de apa, sa furnizeze lumina si sa creasca confortul vietii in caz de criza de pana de curent. Acest model de chiller bass polska monofazat se va dovedi a fi optim pentru tine daca esti in cautarea unor echipamente puternice la un pret rezonabil pentru a alimenta unele aparate de uz casnic si scule electrice in posibile situatii de lipsa de energie electrica.


SURSA PORTABILA DE ENERGIE ELECTRICA.

Generatorul mobil de energie este echipat cu roti pentru un transport usor. Manerele confortabile, dimensiunile si greutatea va permit sa va deplasati si sa mutati agregatul fara probleme, facandu-l echipament fiabil si indispensabil pentru camping, teren, excursie etc.


UN GENERATOR PUTERNIC DE ANI DE ZILE.

Un generator este o garantie a sigurantei si, odata achizitionat, ar trebui sa ofere liniste sufleteasca in situatii de criza. In cazul unei pene bruste de curent, aveti indoieli daca generatorul selectat va face fata sarcinii? Agregatul de 230V este echipat cu un cadru armat, sudat. Plasticul pe care il folosim are o clasa de protectie ridicata IP23, ceea ce inseamna rezistenta si etanseitate la praf, praf si patrunderea apei. Componentele de cea mai inalta calitate sunt rezistente la temperaturi scazute, astfel incat in timpul iernii agregatul poate fi plasat in exterior.


CONSUMUL ECONOMIC DE COMBUSTIBIL.

Rezervorul de combustibil capabil asigura un timp de lucru lung, fara intrerupere pentru realimentare.


SISTEM DE STABILIZARE A TENSIUNII INCORPORAT.

Regulatorul automat inteligent de tensiune va asigura o calitate ridicata a curentului generat si siguranta sarcinilor alimentate.


UN DISPOZITIV, MULTE UTILIZARI.

Priza incorporata de 12V va permite sa incarcati bateriile masinilor cu un generator. O baterie descarcata nu va va mai surprinde, agregatul va incarca rapid bateriile masinilor si motocicletelor.


GENERATOR DE PUTERE SILENTIOS? ESTE POSIBIL!

Nivelul de zgomot emis de agregat indeplineste toate standardele privind emisiile de putere acustica, asigurand confortul de utilizare.


 USOR DE OPERAT.

Functionarea generatorului va fi facilitata de facilitati precum un indicator al nivelului uleiului si o alarma cu nivel scazut al uleiului, precum si instructiuni clare de functionare.Filters
Sort
display