Cauta

Friteuza inteligenta cu aer cald, control Wi-Fi, 2200 W, Bass Polska 10876

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 10876
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
499,16 lei
419,46 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Date tehnice:

  • Putere: 1700/2200W
  • Voltaj: 230V
  • Capacitate: 6,5 l
  • Interval de control al temperaturii: 80 - 200° C
  • Temporizator: 60 min
  • Dimensiuni produs: 368x288x332mm


FRITEUZA CU AER CALD DE CASA PENTRU CARTOFI PRAJITI SI MULTE ALTELE!

Friteuza Bass Polska este un aparat de bucatarie extrem de practic. Va permite sa dezghetati, sa reincalziti, sa prajiti si sa prajiti alimente! Cu ajutorul acestuia, puteti pregati: cartofi prajiti belgieni si cartofi prajiti obisnuiti, cartofi rasuciti, cartofi pentru barci, pui pane, bastoane de peste si branza si legumele preferate. Pasionatii de gatit vor fi incantati sa incerce numeroasele retete delicioase de friteuza cu aer. Capacitatea mare a bolului va permite sa pregatiti o masa sanatoasa pentru intreaga familie. Copiii adora cartofii prajiti!


MANCARURI SANATOASE FARA GRASIMI

Friteuzele traditionale necesita utilizarea unei cantitati mari de ulei, iar mancarea preparata in ele nu este sanatoasa. Friteuzele Bass Poland functioneaza fara utilizarea grasimilor. Caracteristica lor unica este prajirea produselor alimentare cu ajutorul unui flux uniform de aer cald. Friteuzele cu aer cald pregatesc alimente crocante, aromate si cu continut scazut de calorii, fara o picatura de grasime! Friteuza fara ulei Bass Polska se va dovedi de neinlocuit daca sunteti la dieta!


Wi-Fi, PANOU TACTIL, CONTAINER DETASABIL SI ALTE FACILITATI

Friteuza cu aer cald ofera o experienta de gatit cu totul noua, cu control de pe telefonul mobil. Pur si simplu conectati-l prin Wi-Fi la aplicatie si veti avea acces la multe functii. Puteti porni aparatul cand ajungeti acasa, astfel incat sa va puteti bucura de mancarea finita cand va intoarceti.


Friteuza cu aer cald cu recipient detasabil este intuitiva de utilizat. Are un panou tactil convenabil, cu un afisaj mare. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este usurinta curatarii. Carcasa poate fi spalata numai cu un burete umed, iar cosul si recipientul pot fi spalate in masina de spalat vase. Manerul mare al recipientului faciliteaza indepartarea rapida a acestuia.


SIGURANTA UTILIZARII

O camera de prajire inchisa cu zavor garanteaza utilizarea in siguranta. Manerul rezistent la caldura al recipientului exclude riscul de arsuri. Carcasa este echipata cu picioare antiderapante, datorita carora dispozitivul nu aluneca pe blatul de bucatarie. In plus, friteuza Bass Polska are protectie la supraincalzire si o functie de inchidere automata.


DESIGN ELEGANT

Carcasa din otel inoxidabil intr-o nuanta profunda de gri confera stil, precum si durabilitate si utilizare sigura


Eleganta este adaugata de o curea delicat stralucitoare. Un panou tactil neted, fara regulatoare si butoane proeminente, va incanta fanii echipamentelor de bucatarie minimaliste


Cazul cu finisaj mat intr-o nuanta profunda de gri este foarte elegant. Eleganta este adaugata de o curea delicat stralucitoare. Un panou tactil neted, fara regulatoare si butoane proeminente, va incanta fanii echipamentelor de bucatarie minimaliste.

Filters
Sort
display