Cauta

Fir trimmer stea, 2.4 mm x 15 m, Hecht 10201524

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT10201524
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
23,26 lei
17,90 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT10201524 este o rola de fir tip stea pentru trimmer, proiectata pentru a fi utilizata in aparatele de tuns iarba sau pentru curatarea vegetatiei in gradina. Firul tip stea ofera un profil cu mai multe taietori, ceea ce il face potrivit pentru taierea mai eficienta a ierbii si vegetatiei dense.


Caracteristicile cheie ale rolei de fir tip stea HECHT10201524 sunt:

  • Dimensiuni: Rola de fir tip stea are o grosime de 2.4 mm si o lungime totala de 15 metri. Aceste dimensiuni sunt optimale pentru utilizarea in aparatele de tuns iarba, asigurand o durata suficienta de utilizare inainte de a fi necesara inlocuirea firului.
  • Material de calitate: Firul tip stea este fabricat dintr-un material rezistent, care ii confera durabilitate si flexibilitate. Aceasta il face sa reziste la uzura si rupere, chiar si in conditii de taiere intensa sau prin vegetatie densa.
  • Culoare galbena: Firul de culoare galbena este usor vizibil, permitandu-ti sa urmaresti consumul de fir si sa identifici eventualele fragmente ramase in aparatul de tuns.
  • Performanta imbunatatita de taiere: Datorita designului sau cu mai multe taietori, firul tip stea ofera o taiere mai eficienta si mai rapida a ierbii si a vegetatiei, ajutandu-te sa termini munca de intretinere a gradinii intr-un timp mai scurt.
  • Usor de instalat: Rola de fir tip stea se monteaza usor pe aparatul de tuns iarba, permitandu-ti sa incepi activitatea in gradina rapid si fara dificultati.
  • Versatilitate: Fiind compatibil cu majoritatea aparatelor de tuns iarba potrivite pentru fir cu dimensiunea de 2.4 mm, rola de fir tip stea HECHT10201524 poate fi utilizata in diverse situatii de intretinere a gradinii.


In concluzie, rola de fir tip stea HECHT10201524 este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si mentina gradina intr-o forma bine ingrijita. Datorita performantelor imbunatatite de taiere si a durabilitatii sale, acest fir tip stea te va ajuta sa obtii rezultate de calitate in activitatile de tuns iarba si curatare a vegetatiei, contribuind la obtinerea unei gradini frumoase si ingrijite.

Filters
Sort
display