Cauta

Fir rotund trimmer, 2 mm x 15 m, Hecht 10001520

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT10001520
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
20,15 lei
15,49 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT10001520 este o rola de fir rotund pentru trimmer, conceputa pentru a fi utilizata in aparatele de tuns iarba sau pentru curatarea vegetatiei in gradina. Fiind un fir rotund, acesta ofera o taiere precisa si eficienta a ierbii si a altor plante in gradina.


Caracteristicile cheie ale rolei de fir rotund HECHT10001520 sunt:

  • Dimensiuni: Rola de fir rotund are un diametru de 2 mm si o lungime totala de 15 metri. Aceste dimensiuni sunt potrivite pentru utilizarea pe aparatele de tuns iarba, oferind suficienta lungime pentru o perioada considerabila de taiere.
  • Material de calitate: Firul rotund este fabricat dintr-un material rezistent, care ii confera durabilitate si flexibilitate. Acest lucru il ajuta sa reziste la uzura si rupere, oferindu-ti un fir de lunga durata pentru munca ta in gradina.
  • Culoare galbena: Firul rotund de culoare galbena este usor vizibil, ceea ce iti permite sa monitorizezi consumul de fir si sa identifici cu usurinta eventualele fragmente ramase in aparatul de tuns.
  • Performanta excelenta de taiere: Fiind un fir rotund, acesta asigura o taiere precisa si uniforma a ierbii si a vegetatiei, contribuind la obtinerea unei gradini bine intretinute si curate.
  • Usor de instalat: Rola de fir rotund se monteaza usor pe aparatul de tuns iarba, astfel ca poti incepe munca in gradina in cel mai scurt timp.
  • Versatilitate: Fiind compatibil cu majoritatea aparatelor de tuns iarba potrivite pentru fir rotund de aceasta dimensiune, rola de fir HECHT10001520 poate fi folosita in diverse situatii de intretinere a gradinii.


In concluzie, rola de fir rotund HECHT10001520 este un instrument de inalta calitate, care te va ajuta sa-ti mentii gradina intr-o forma frumoasa si ingrijita. Cu performante excelente de taiere si o constructie durabila, aceasta rola de fir rotund va face munca in gradina mai usoara si mai placuta.

Filters
Sort
display