Cauta

Fir patrat trimmer Dual Power, 3 mm x 15 m, Hecht 10401530

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT10401530
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
38,85 lei
29,89 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT10401530 de la Hecht este o rola de fir patrat pentru trimmerul Dual Power, cu dimensiunile de 3 mm x 15 m. Aceasta rola de fir patrat este un accesoriu esential pentru trimmerul Hecht Dual Power, oferind performanta si durabilitate in taierea ierbii si vegetatiei nedorite din gradina.


Caracteristici si beneficii ale rolei de fir patrat HECHT10401530:

  • Fir patrat de inalta calitate: Firul patrat este fabricat din material rezistent si de inalta calitate, ceea ce il face durabil si potrivit pentru taierea diverselor tipuri de vegetatie.
  • Forma patrata: Diferit de firul traditional rotund, acest fir patrat ofera o mai mare eficienta in taiere, ajutand la realizarea unei tunsori precise si uniforme.
  • Dimensiune convenabila: Rola are o lungime de 15 metri si un diametru de 3 mm, ceea ce ofera o cantitate suficienta de fir pentru utilizari multiple si mentine trimmerul pregatit pentru lucrari extinse de curatare.
  • Potrivit pentru trimmerul Dual Power: Aceasta rola de fir este proiectata special pentru a fi utilizata cu trimmerul Hecht Dual Power, asigurand o potrivire perfecta si compatibilitate maxima pentru performante optime.
  • Taiere eficienta: Datorita formei patrate si a calitatii materialelor, acest fir ofera o taiere rapida si eficienta a ierbii, buruienilor si a altor plante nedorite din gradina.
  • Inlocuire usoara: Rola de fir poate fi inlocuita rapid si fara efort, astfel incat sa puteti continua lucrul fara intreruperi prelungite.


Indiferent daca doriti sa taiati iarba in jurul arbustilor, gardurilor sau sa tunsati zonele greu accesibile din gradina, rola de fir patrat HECHT10401530 de la Hecht va va ajuta sa obtineti rezultate excelente in materie de curatenie si estetica. Cu o taiere precisa si o durabilitate ridicata, acest fir patrat este partenerul perfect pentru a va mentine gradina in forma excelenta si in aspectul dorit.

Filters
Sort
display