Cauta

Filtru de spuma pentru Hecht 8215, 8330, 8335Z, Hecht 008215B

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT008215B
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
31,06 lei
23,90 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT008215B de la Hecht este un filtru de spuma conceput special pentru a fi utilizat cu aspiratoarele Hecht 8215, Hecht 8330 si Hecht 8335Z. Acest filtru de spuma reprezinta o componenta esentiala a sistemului de filtrare al aspiratoarelor mentionate, asigurand o functionare eficienta si mentinand aerul eliberat de aspirator curat si lipsit de particule fine.


Caracteristicile-cheie ale filtrului HECHT008215B sunt:

  • Eficienta ridicata de filtrare: Filtrul de spuma este proiectat pentru a captura particule fine, cum ar fi praful, parul, mizeria si alti alergeni din aerul aspirat de aspirator. Astfel, asigura un nivel crescut de curatare a suprafetelor si, in acelasi timp, contribuie la mentinerea calitatii aerului din incapere.
  • Usor de curatat: Un mare avantaj al acestui tip de filtru de spuma este usurinta cu care poate fi curatat si intretinut. Pur si simplu scoateti filtrul din aspirator, clatiti-l cu apa calda si detergent, lasati-l sa se usuce complet si apoi reintroduceti-l in locul sau.
  • Potrivit pentru mai multe modele de aspiratoare: Acest filtru de spuma este compatibil cu mai multe modele de aspiratoare Hecht, inclusiv Hecht 8215, Hecht 8330 si Hecht 8335Z, ceea ce il face un produs versatil si convenabil pentru posesorii acestor aspiratoare.
  • Durabilitate: Filtrul de spuma este realizat din materiale de calitate, astfel incat sa ofere o durata lunga de viata si sa reziste utilizarii repetate.


In concluzie, filtrul HECHT008215B de la Hecht reprezinta o alegere excelenta pentru mentinerea performantelor optime ale aspiratoarelor Hecht 8215, Hecht 8330 si Hecht 8335Z. Prin capturarea particulelor fine si mentinerea calitatii aerului eliberat de aspirator, acest filtru de spuma contribuie la un mediu mai sanatos si o curatenie superioara in casa dumneavoastra. Asigurati-va ca efectuati intretinerea regulata a filtrului pentru a va bucura de rezultate excelente pe termen lung.

Filters
Sort
display