Cauta

Fierbator electric cu temperatura reglabila si lumina LED, 1.8 L, Bass Polska BH10353

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: BH10353
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
147,27 lei
113,29 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Putere: 1850 - 2200 W
  • Tensiune: 230 V, 50 Hz
  • Capacitate: 1,8 l
  • Controlul temperaturii: la fiecare 10 grade, în intervalul de 60°- 100° C.
  • Funcția de temperatură constantă: DA
  • Lumina de fundal

  • led colorată: DA
  • Bază rotativă: DA
  • Display: DA,

  • LCD
  • Material: Sticlă și oțel inoxidabil

Un ceainic cu funcție de control al temperaturii este un aparat de uz casnic de neînlocuit în bucătăria fiecărui iubitor de ceai. Reglarea temperaturii la fiecare zece grade vă permite să încălziți apa la o temperatură strict definită. Temperatura corectă a apei este esențială pentru a vă putea bucura pe deplin de gustul și aroma unică a diferitelor tipuri de ceaiuri. Reglarea si intretinerea temperaturii sunt functii practice pe care toti parintii le vor aprecia. Acestea vor accelera și vor facilita pregătirea de terci de ovăz sau amestec pentru copil. Ele vor fi utile mai ales noaptea, când copilul se trezește flămând.

 

Un ceainic cu iluminare led colorată va fi o atracție în orice bucătărie. Culorile luminii de fundal se schimbă pentru diferite setări de temperatură. Copiilor le place să privească ceainicele iluminate. Această caracteristică este, de asemenea, sigur de a încânta toți oaspeții. În plus, rezervorul de sticlă vă permite să vizualizați rapid starea de fierbere a apei. La prima vedere, veți evalua, de asemenea, cât de multă apă este în rezervor.


Rezervorul cu o capacitate de 1,8 l vă permite să încălziți și să fierbeți o cantitate mare de apă. Capacitatea mare a rezervorului va fi deosebit de utilă în timpul meselor și recepțiilor în familie. Datorită funcției de întreținere a temperaturii, puteți fierbe apa înainte de sosirea oaspeților. Ceainicul va menține o temperatură constantă, astfel încât să puteți servi băuturi calde fără a fi nevoie să fierbeți din nou apa. Golul rezervorului este echipat cu un filtru anti-sediment. Cu această soluție, veți turna întotdeauna apă curată și sănătoasă peste cafea și ceai.

 Ceainicul nostru va avea grijă de siguranța dumneavoastră. Funcția de protecție a protecției împotriva pornirii fără apă împiedică pornirea fierbătorului dacă rezervorul este gol. Datorită acestei soluții, ceainicul nu se va deteriora. Pe rezervor există o scară convenabilă cu o bandă de măsurare, care vă spune cât de multă apă să turnați în interior cât mai mult posibil. Dacă doriți să opriți rapid apa clocotită, ridicați ceainicul de la bază. Se va opri automat. Ecranul LCD convenabil vă va ajuta să setați rapid temperatura de fierbere a apei preferată. Setați ceainicul și răsfățați-vă cu conversații ocazionale cu oaspeții. Un bip vă va informa atunci când gătitul s-a terminat.


Filters
Sort
display