Cauta

Fierastrau manual, lama 18", Hecht 901018

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT901018
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
46,65 lei
35,89 lei
excluding shipping
decrease increase
Share


Produsul HECHT901018 este un fierastrau manual de inalta calitate, fabricat din alama si cu o lungime de 18 inch (aproximativ 45.7 cm). Acest fierastrau manual reprezinta un instrument esential si eficient pentru taierea precisa si controlata a diferitelor materiale, oferindu-va o solutie practica si versatila pentru diverse proiecte de bricolaj sau in atelier.


Caracteristici si beneficii:

  • Material durabil: Fabricat din alama de inalta calitate, acest fierastrau manual este durabil si rezistent la coroziune, asigurand o durata lunga de utilizare si performanta constanta.
  • Lungime optima: Cu o lungime de 18 inch, acest fierastrau va ofera o capacitate generoasa de taiere, permitandu-va sa taiati cu usurinta o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, metalul moale sau alte materiale similare.
  • Precizie in taiere: Fierastraul manual HECHT901018 va ofera controlul necesar pentru a realiza taieturi precise si curate, ceea ce il face potrivit pentru proiecte care necesita atentie la detalii.
  • Usor de utilizat: Designul ergonomic si manerul confortabil al fierastraului va permit sa lucrati cu usurinta si confort, reducand oboseala in timpul utilizarii.
  • Versatilitate: Acest fierastrau manual poate fi folosit intr-o varietate de aplicatii, de la taierea de busteni si scanduri pana la alte lucrari de taiere in atelier sau in gospodarie.


Indiferent daca sunteti un meserias experimentat sau un pasionat de proiecte DIY, fierastraul manual HECHT901018 va va ajuta sa obtineti taieturi precise si profesionale intr-un mod eficient. Asigurati-va ca utilizati echipamentul de protectie adecvat si ca respectati instructiunile producatorului pentru a lucra in siguranta si pentru a beneficia de toate avantajele acestui fierastrau manual de inalta performanta.

Filters
Sort
display