Cauta

Fierastrau electric cu lant, 2400 W, 40 cm, Hecht 2250

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHT2250
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
614,72 lei
516,58 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Fierastrau electric cu lant HECHT 2250 cu putere motor 2400 W. Este un mare ajutor atunci cand lucrati in jurul casei, in atelier sau pe santier. Datorita motorului electric, necesita o intretinere minima, functionarea sa este silentioasa, ecologica, fara emisii si, prin urmare, ferastraul este potrivit si pentru lucrul in spatii inchise.


Fierastraul are un motor electric montat longitudinal, ceea ce il face semnificativ mai ingust decat ferastraie cu un motor transversal montat mai frecvent. Acest lucru face ca ferastraul sa fie mai usor de manevrat atunci cand taiati in spatii inchise.


Materiale moderne, otel de inalta calitate, aliaje usoare de aluminiu si materiale plastice durabile au fost folosite pentru a construi ferastraul. Combinatia lor adecvata a obtinut o durabilitate excelenta, un echilibru optim si o greutate redusa a ferastraului de 5,6 kg. Manerele cu forma ergonomica permit tinerea confortabila si sigura a ferastraului in toate pozitiile de lucru. Datorita motorului montat longitudinal, ferastraul are un profil foarte ingust, deci functioneaza bine chiar si in spatiu limitat.


Un accent deosebit a fost pus pe siguranta la locul de munca. Caracteristicile de siguranta, cum ar fi o frana de siguranta cu lant, un suport metalic pentru angrenaje sau un dispozitiv de detensionare a cablurilor sunt, prin urmare, o chestiune de la sine inteleasa pentru aceasta masina. Lubrifierea lanturilor si barelor este asigurata automat de o pompa rezervor integrata direct in fabrica de cherestea in timpul taierii. Puteti verifica cu usurinta nivelul uleiului dintr-o privire, datorita partii transparente a rezervorului de ulei


La pornirea unui motor electric, este obisnuit sa incarcati reteaua electrica pentru o perioada scurta de timp cu curenti de pornire mari. Inainte ca motorul sa atinga viteza standard de functionare, consumul de energie al ferastraului poate ajunge pana la de trei ori puterea normala de intrare pentru o perioada scurta de timp. Acest lucru poate provoca defectarea intrerupatorului. Prin urmare, HECHT 2250 este echipat cu sistemul SOFT START, care asigura o pornire mai lina, fara o crestere mare a curentilor de pornire si defectarea intreruptorului.


Fierastraul este livrat cu o bara de 40 cm si un lant HECHT de 3/8" cu o lungime de 57 de zale.


Un fierastrau cu lant este un instrument periculos, deci este necesar sa folositi echipament de protectie atunci cand lucrati, care include protectii pentru ochi si auz, o casca de lucru, pantofi intariti, pantaloni taiati, manusi de lucru etc. Echipamentele de protectie pot fi gasite in magazinul nostru online din departamentul de echipamente de protectie.


Specificatii tehnice:

 • Motor Electric 230 V/ 50 Hz
 • Tip unitate Motor electric
 • Consum de energie (W) 2400
 • Greutate 5,6 kg
 • Lungimea barei (cm) 40
 • Lubrifierea barei si a lantului Automat
 • Suport pentru angrenaje Da - metal
 • Lant 3/8", 57 articole
 • Viteza lantului 14 m/s
 • Turatia maxima de lucru a motorului 8500 rpm
 • Tensionare rapida a lantului Nu
 • Pornire usoara Da
Filters
Sort
display