Cauta

Distribuitor chimic tablete clor, 200 g, Hecht 060703

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT060703
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
24,82 lei
19,09 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT060703 de la Hecht este un distribuitor chimic flotant, conceput pentru a doza pastile de clor sau alte substante chimice de tratare a apei in piscina. Acesta este un accesoriu esential pentru mentinerea calitatii apei din piscina si pentru a asigura ca nivelul de clor sau alte substante chimice este intotdeauna adecvat pentru o piscina curata si sigura.


Caracteristicile-cheie ale distribuitorului chimic flotant HECHT060703 sunt:


  • Design plutitor: Distribuitorul chimic are un design plutitor, ceea ce inseamna ca poate fi lasat sa pluteasca pe suprafata apei din piscina. Acest aspect permite distribuitorului sa se deplaseze pe suprafata apei, asigurand o dispersie uniforma a pastilelor de clor sau a altor substante chimice in apa.
  • Reglare a dozajului: Distribuitorul este prevazut cu o capacitate de reglare a dozajului, ceea ce va permite sa ajustati cantitatea de substante chimice eliberate in apa. Astfel, puteti controla in mod precis nivelul de clor sau alte substante chimice din piscina, in functie de nevoile specifice ale apei si a utilizatorilor.
  • Utilizare usoara: Distribuitorul chimic flotant este usor de utilizat si intretinut. Pur si simplu introduceti pastilele de clor sau alte substante chimice in compartimentul dedicat, reglati dozajul si apoi lasati distribuitorul sa isi faca treaba.
  • Durabilitate: Distribuitorul HECHT060703 este fabricat din materiale rezistente si durabile, concepute sa reziste la utilizarea frecventa in apa si sa reziste conditiilor exterioare.


In concluzie, distribuitorul chimic flotant HECHT060703 de la Hecht este un accesoriu practic si eficient pentru proprietarii de piscine. Cu ajutorul acestui distribuitor, puteti asigura ca nivelul de clor sau alte substante chimice din apa este mentinut constant si corespunde standardelor de siguranta si igiena pentru inot. Acest distribuitor chimic flotant reprezinta o solutie convenabila si fiabila pentru mentinerea unei ape curate si cristaline in piscina, oferindu-va o experienta de inot placuta si sanatoasa in fiecare zi.

Filters
Sort
display