Cauta

Distribuitor chimic flotant, dozator plutitor pentru pastile clor, 20 / 200 g, Hecht 060702

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT060702
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
47,14 lei
39,62 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT060702 este un dozator de tablete de clor inovator, conceput pentru a va ajuta sa mentineti apa piscinei curata si dezinfectata intr-un mod convenabil si precis. Acest dozator practic si eficient este proiectat pentru utilizarea in piscinele de uz casnic sau publice, asigurand o distributie uniforma si controlata a tabletelor de clor in apa.


Caracteristici si beneficii:


  • Dozare precisa: Dozatorul este conceput pentru a elibera tabletele de clor in apa intr-un mod controlat si precis, mentinand astfel nivelul adecvat de clor pentru dezinfectarea apei.
  • Mentinere a apei curate: Clorul este unul dintre cei mai utilizati dezinfectanti pentru piscine, avand capacitatea de a ucide bacteriile, algele si alte microorganisme daunatoare. Acest dozator va asigura ca apa piscinei ramane curata si sanatoasa pentru inot.
  • Design practic: Dozatorul are un design compact si ergonomic, usor de utilizat si de intretinut. Capacul se deschide pentru a permite introducerea tabletelor de clor, iar apoi se inchide etans pentru a preveni scurgerile sau dispersarea necontrolata a substantelor chimice.
  • Versatilitate: Acest dozator de tablete de clor este potrivit pentru utilizarea cu tablete de dimensiuni standard si este compatibil cu majoritatea tabletelor de clor disponibile pe piata.
  • Durabilitate: Produsul HECHT060702 este fabricat din materiale rezistente la substantele chimice si conditiile externe, asigurand o durata lunga de utilizare si fiabilitate.
  • Indiferent daca aveti o piscina in curtea proprie sau detineti o piscina mai mare intr-un complex, dozatorul de tablete de clor HECHT060702 va va ajuta sa mentineti apa piscinei in conditii optime de curatenie si igiena. Asigurati-va ca urmati instructiunile producatorului pentru o utilizare corecta si sigura si bucurati-va de o piscina curata si racoroasa in orice moment al anului.
Filters
Sort
display