Cauta

Despre noi

SC POLIMAT INVEST SRL este o companie care a luat naștere in anul 2017 și s-a impus în domeniul sculelor electrice și ale uneltelor, oferind cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre produse de grădinărit, produse de uz casnic, produse hobby, accesorii pentru grădină, reparații și echipamente auto, întreținere și cosmetică auto, unelte sanitare, dar și produse de pompare a apei, cum ar fi hidrofoarele sau pompele submersibile, produse profesionale și până la cele industriale.

Valori

Conform devizei că „Ceea ce lași în urma ta este tot ceea contează”, SC POLIMAT INVEST SRL a decis ca prin denumire, compania să fie percepută ca fiind una puternică.

Valorile după care se ghidează SC POLIMAT INVEST SRL au la bază calitatea superioară, la prețuri accesibile oricărui buzunar, aceasta îmbinându-se foarte bine în acest caz cu seriozitatea și garanția. „Livrăm mai mult decât promitem!” este sloganul SC POLIMAT INVEST SRL.

Misiune

SC POLIMAT INVEST SRL își dorește să satisfacă nevoile tuturor clienților, oferindu-le acestora cele mai bune soluții, adaptate fiecărui produs în parte. În ultimii ani, compania a reușit să le demonstreze clienților faptul că produsele sunt de o calitate superioară, iar rata retururilor este aproape inexistentă. Totodată, SC POLIMAT INVEST SRL le oferă clienților soluții la problemele care apar după ce garanția s-a sfârșit, intervenție rapidă atunci când este cazul, servicii suplimentare de tip service, dar și o comunicare logistică destul de bună.

Așadar, SC POLIMAT INVEST SRL își concentrează serviciile într-un singur pachet: pregătire temeinică, soluții rapide și eficiente, un preț competitiv, calitate garantată, dar și o gamă destul de largă de produse, specifice fiecărei nevoi.

Viziune

Principala viziune este aceea de a deveni un lider al pieței în domeniul în care activează, concentrându-se și canalizându-și energiile și eforturile pentru a deveni una dintre primele opțiuni în preferințele clienților, dar și un partener de încredere pe măsură.

Clientul nostru, stăpânul nostru

Având în vedere faptul că cei mai importanți în toată această ecuație sunt clienții, SC POLIMAT INVEST SRL, se concentrează pe satisfacerea cerințelor și a necesităților acestora, oferindu-le unele dintre cele mai bune soluții atât din punct de vedere tehnic, cât și economic. Tocmai de aceea, pentru toată gama de produse profesionale, de o calitate superioară, garanția este de 3 ani de zile, iar pentru produsele hobby de 2 ani. Service-ul se desfășoară la sediul propriu al companiei, cu piese de schimb pe stoc și cu aparatură de testare.

Clientul este considerat în acest caz un adevărat partener, desfășurându-se relații avantajoase de ambele părți. Indiferent de serviciile pe care le oferă SC POLIMAT INVEST SRL, toți clienții sunt tratați în mod egal, concentrându-se atenția asupra lor și încercând astfel să ajutăm clienții care sunt deja la un nivel superior să se dezvolte, iar pe clienții mai mici, îi ajutăm să devină din ce în ce mai mari.

Produsele SC POLIMAT INVEST SRL

Compania încearcă mereu să-și dezvolte și să-și îmbunătățească produsele, astfel încât, serviciile și produsele acordate clienților sunt o prioritate în ceea ce privește cultura organizațională. Produsele deținute de SC POLIMAT INVEST SRL sunt peste 10.000 la număr, astfel încât, majoritatea provin din importuri, cu precădere din Polonia, Bulgaria, dar și China.

În ceea ce privește politica de livrări, acestea se fac cu propriile mașini de distribuție pentru partea de nord a Moldovei, iar pentru clienții din țară, se lucrează cu firmele de curierat. Cei mai mulți clienți actuali sunt revânzători (magazine), dar și firme de execuție de instalații sau constructori.

Filters
Sort
display