Cauta

Cultivator pe motorina, Bass Polska 8486

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 8486
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
1.055,64 lei
812,03 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
 • Putere: 5.2kM
 • Numar de prize de lucru: 4
 • Numar de cutite: 16
 • Viteza maxima: 8500rpm
 • Latime de lucru: 30cm
 • Adancime de lucru: 12cm
 • Amestec: 1:25
 • Motor: in doi timpi
 • Numar de roti de sustinere: 2
 • Raportul 25:1 al amestecului la sosire (combustibil:ulei)
 • Raportul 40:1 al amestecului in uz operational (combustibil:ulei)


Acest cultivator va fi cea mai buna alegere daca sunteti in cautarea unui dispozitiv pentru a nivela solul in vederea cresterii adecvate a plantelor.

Motorul cu ardere interna face acest dispozitiv gata de utilizare in orice situatie.


Destinat pentru miscarea mecanica a pamantului compactat, plivit, aerare, nivelare.


Avantaje:

Solul fertil este o recolta buna: un cultivator va va ajuta sa pregatiti rapid si eficient solul pentru a asigura o crestere adecvata a plantelor. Nu mai este nevoie de timp de slabire si nivelare a solului - cu o tiller, aceste lucrari devin rapide si convenabile. Cu un tiller, puteti pregati rapid solul pentru cultivarea plantelor, pe paturi, paturi sau pentru infiintarea unui gazon, precum si pentru distribuirea ingrasamintelor, compostului sau turbei.

Motor cu ardere interna: dispozitivul rotativ nu necesita acces la o sursa de alimentare, astfel incat se va dovedi a fi de neinlocuit in zonele din afara orasului sau oriunde accesul la reteaua electrica este limitat.

Manopera de inalta calitate: acest model al lucrarii este realizat din componente de cea mai buna calitate. Functionarea eficienta este garantata de un motor cu ardere interna puternic, cu o capacitate de 5,2 CP. Cele mai bune rezultate ale slabirii solului – chiar argila, tare, compacta sau foarte plivita – sunt asigurate de saisprezece cutite de taiere montate pe patru cuiburi.

Usurinta de utilizare si manevrabilitatea: forma rationalizata si manerele ergonomice garanteaza o munca confortabila. Designul optim echilibrat va permite sa luati o pozitie libera.

Functionare in conditii de siguranta: siguranta lucrului cu dispozitivul este garantata de protectia lamei, manerele antiderapante si comutatorul de siguranta.


REMARCA! Inainte de tratamentul agrotehnic, este necesar sa scapi de ingrosarea buruienilor si a radacinilor groase cu un tocator de livada. Cu o zona granulara grosiera de a scapa de un pat pietros, solurile argiloase trebuie plantate cu un strat gros de nisip cu turba de 6cm ~ 7cm pentru a slabi. IMPORTANT! Pregatirea amplasamentului pentru lucrari agrotehnice este actiunea recomandata pentru evitarea defectarii utilajelor horticole si agricole mecanice.

Filters
Sort
display