Cauta

Compresor multifunctional pe acumulator (fara acumulator si incarcator), 11 bar, 20 V, Hecht 2190

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT2190
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
494,86 lei
380,66 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

HECHT 2190 este un compresor multifunctional fara fir 4-in-1 la indemana, care atinge presiuni ridicate de pana la 11 bar. Umfla anvelopa unei masini sau biciclete fara nicio problema. Afisajul arata presiunea curenta in timpul inflatiei, folosind butoanele este posibila presetarea valorii presiunii, la care compresorul se opreste automat.


A doua functie este modul suflanta pentru umflarea jucariilor, saltelelor, piscinelor, barcilor gonflabile etc. Acest lucru nu necesita o astfel de presiune ca si pentru anvelope, aici veti aprecia in special fluxul mare de aer, astfel incat barca, saltelele, piscina sau jucariile sa fie pompate cat mai repede posibil. Prin urmare, un compresor clasic cu piston nu este utilizat pentru suflare, ci o turbina similara cu cea pe care o puteti gasi intr-un aspirator conventional.


A treia functie este suflarea. Scurgerea unui volum mare de aer dintr-o jucarie gonflabila mare necesita mult timp si nu veti putea niciodata sa stoarceti manual tot aerul. Prin urmare, o jucarie, o saltea sau o piscina suflata nu poate fi niciodata pliata in ambalajul original, deoarece nu se potriveste acolo. HECHT 2190 aspira aerul fara probleme, aspira aerul intr-un timp scurt.


Ultima caracteristica este o lanterna LED practica. Pe o baterie complet incarcata, dureaza ore intregi. Prin urmare, il veti folosi nu numai atunci cand inlocuiti sau umflati o anvelopa perforata, ci va servi bine intr-o vacanta intr-o tabara.


Compresorul este alimentat de baterii Li-ion de 2/4/6 Ah in cadrul programului ACCU HECHT 1278. Incarcatorul si bateria nu sunt incluse.


Compatibil cu bateriile HECHT001277B / HECHT001277BX (2Ah), HECHT001278B / HECHT001278BX (4Ah) si HECHT001289BX (6Ah)


O alta optiune este alimentarea de la o priza auto de 12 V. Atat cablul, cat si conectorul de conectare sunt incluse in compresor.


Durata de functionare a compresorului cu o baterie de 2 Ah este de aproximativ 30 de minute.


Produsul se livreaza fara acumulator si incarcator!


Ce este programul ACCU 1278 si care sunt beneficiile sale?

Rularea masinilor pe baterie aduce o serie de avantaje. Motorul electric este silentios, nu produce vapori mirositori si toxici. In comparatie cu motorul cu ardere interna, nu trebuie sa il porniti complicat, sa efectuati intretinerea regulata, sa schimbati uleiul, filtrele de aer. Un motor electric este mai fiabil decat un motor cu ardere interna destul de complex. Cu toate acestea, pentru o masina electrica conventionala, principalul dezavantaj este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restrictioneaza miscarea, cu putina neatentie exista riscul de deteriorare si posibil soc.


Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate de sursa de alimentare a masinii de la o baterie usoara cu litiu.


Bateriile moderne cu litiu sunt usoare, stocheaza o cantitate mare de energie si, cu grija corespunzatoare, au o durata de viata relativ lunga. Dezavantajul este pretul lor mai mare. Programul ACCU elimina acest dezavantaj, permitand ca un numar de produse diferite sa fie alimentate de o singura baterie.


Si numai dupa ceva timp, datorita duratei limitate de viata a bateriei, incepe sa ramana fara respiratie, din nou cumparati unul nou si din nou ati rezolvat unitatea tuturor masinilor.


In atelier sau garaj aveti un incarcator pentruun tip de baterie. Nu trebuie sa descarcati bateria cu litiu pana la capat, o puteti incarca dupa fiecare utilizare si astfel o aveti intotdeauna gata de lucru.


Programul ACCU 1278 economiseste nu numai banii, ci salveaza si natura.

Filters
Sort
display