Cauta

Coasa electrica pe acumulator (fara acumulator si incarcator), 40 V, Hecht 1435

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT1435
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
1.019,70 lei
784,39 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Motocoasa pe acumulator cu latimea cutitului de 25.5 cm. Arbore divizibil. Tensiune 40V. Derularea semi-automata a sirului. Manere ergonomice pentru biciclete. Greutate 4,3 kg.


Bateria si incarcatorul nu sunt incluse.


Motocoasa cu acumulator HECHT 1435 are avantajul fata de trimmerele conventionale cu motor in functionare silentioasa, fara emisii. In timp ce lucrati, nu veti deranja vecinii cu zgomot sau nu ii veti deranja cu gazele de esapament. Cantarind doar 4,3 kg, devine rapid un ajutor popular cu ajutorul caruia puteti taia cu usurinta iarba in locuri care nu pot fi atinse cu o masina de tuns iarba conventionala, cum ar fi diverse pante, santuri sau locuri printre copaci ornamentali. Cu un cap de tuns cu o latime de 35 cm, acesta poate fi folosit si pentru taierea ierbii ingrosate. Cu un disc metalic cu o latime de 25,5 cm, nu este o problema sa taiati copacii tineri auto-insamantati sau, de exemplu, sa imblanziti o zmeura in crestere.

Motocoasa este alimentata de doua baterii cu litiu de 20 V, care pot fi achizitionate optional cu capacitati de 2, 4 sau 6 Ah. Cu o pereche de baterii de 6 Ah, motocoasa poate tunde continuu pana la 30 de minute, timpul de incarcare este de aproximativ 50 de minute.


Baterie cu litiu

Avantajul bateriilor moderne cu litiu este o densitate mare de energie. Prin urmare, in comparatie cu tipurile mai vechi de baterii, acestea exceleaza in capacitate mare, cu greutate si dimensiuni mai mici. Prin urmare, o baterie mica si usoara cu litiu poate alimenta motorul atat timp cat o baterie plumb-acid de cateva ori mai mare si mai grea.


Ce este programul ACCU 1278 si care sunt beneficiile sale?

Rularea masinilor pe baterie aduce o serie de avantaje. Motorul electric este silentios, nu produce vapori mirositori si toxici. In comparatie cu motorul cu ardere interna, nu trebuie sa il porniti complicat, sa efectuati intretinerea regulata, sa schimbati uleiul, filtrele de aer. Un motor electric este mai fiabil decat un motor cu ardere interna destul de complex. Cu toate acestea, pentru o masina electrica conventionala, principalul dezavantaj este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restrictioneaza miscarea, cu putina neatentie exista riscul de deteriorare si posibil soc.


Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate de sursa de alimentare a masinii de la o baterie usoara cu litiu.


Bateriile moderne cu litiu sunt usoare, stocheaza o cantitate mare de energie si, cu grija corespunzatoare, au o durata de viata relativ lunga. Dezavantajul este pretul lor mai mare. Programul ACCU elimina acest dezavantaj, permitand ca un numar de produse diferite sa fie alimentate de o singura baterie.


In cadrul programului ACCU 1278, este posibila si alimentarea atat a uneltelor din atelier, cat si a unor echipamente de gradina cu un singur tip de baterie. Aceeasi baterie pe care o utilizati pentru a alimenta un burghiu, de exemplu, puteti alimenta un ferastrau cu ramificatie sau un trimmer pentru gard viu.


Daca achizitionati unul dintre burghiele HECHT 1277, HECHT 1278 sau HECHT 1289, veti primi un incarcator si doua baterii impreuna cu burghiul, pe care le puteti utiliza pentru a alimenta toate produsele din seria ACCU 1278.


Programul ACCU va va economisi mii de coroane deja atunci cand cumparati. Energia electrica necesara pentru incarcarea bateriei este aproape imposibil de observat pe contorul de energie electrica. Comparati-l cu pretul combustibilului pentru o masina de tuns iarba pe benzina, adaugati pretul uleiului de motor sau al filtrului de aer, pe care ar trebui sa il schimbati in masina de tuns iarba cel putin 1x pe sezon.


Si numai dupa ceva timp, datorita duratei limitate de viata a bateriei, incepe sa ramana fara respiratie, din nou cumparati unul nou si din nou ati rezolvat unitatea tuturor masinilor.


In atelier sau garaj aveti un incarcator pentruun tip de baterie. Nu trebuie sa descarcati bateria cu litiu pana la capat, o puteti incarca dupa fiecare utilizare si astfel o aveti intotdeauna gata de lucru.

Filters
Sort
display