Cauta

Cheie de impact electrica, 1500W, 1300 Nm, Bass Polska 4378

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 4378
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
727,51 lei
559,62 lei
excluding shipping
Share
  • Putere: 1500W / 1100W
  • Tensiune: 230 V, ~ 50 Hz
  • Viteza de rotatie: 2200 rpm
  • Max. cuplu: 1300 Nm
  • Cuplu de lucru: 1100 Nm
  • Dimensiune gamba: 3 / 4 "


Avantaje:

 

Cea mai buna cheie a atelierului.

Aceasta cheie de impact Bass Polska este un instrument de neinlocuit care va permite sa desurubati rapid si sa insurubati in cantitati mari de suruburi, sa efectuati reparatii ale barelor de protectie, sa lucrati la sistemele de evacuare si multe altele, accelerand si imbunatatind astfel munca in atelierul auto.


La indemana.

Desi cheile de impact sunt de obicei mai grele decat cheile electrice obisnuite, acest model va va surprinde cu un centru de greutate perfect plasat. Datorita manerului profilat, cheia de impact Bass Polska se potriveste perfect in mana, garantand o aderenta ferma si nu impovarand incheietura mainii operatorului. Un maner suplimentar creste confortul in timpul functionarii pe termen lung.


Schimbarea rapida a directiei de rotatie.

Locatia optima a butonului fata / spate va permite sa schimbati instantaneu directia de rotatie a cheii si sa o operati cu o singura mana.


Timp lung de functionare continua.

Aceasta cheie profesionala Bass Polska, datorita motorului puternic, permite pana la 30 de minute de functionare continua fara intrerupere.


Acest model de cheie de desurubare a rotilor va fi cea mai buna alegere daca cheia pe care o cautati este sa fiti utilizat pentru uz profesional - atat ca cheie pentru camioane, cat si pentru autoturisme.

Filters
Sort
display