Cauta

Cantar de bucatarie Bass Polska 10111

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 10111
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
54,60 lei
42,00 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Capacitate de ridicare: 5kg / 11lb
  • Precizie: 1 g / 0.1 oz
  • Capacitate bol: 700ml
  • Sursa de alimentare: BATERIE CR 2032, 2 V
  • Funcția Tare: YES
  • Indicator suprasarcină / consum de energie: DA

CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE CU BOL – MĂSURAȚI INGREDIENTELE CU PRECIZIE ȘI CONVENABIL!

Îți place să coaceți și să gătiți? Esti pe o dieta si trebuie sa cantaresti mesele? Scara de bucătărie Bass Polska vă va schimba viața! Acesta va accelera măsurarea ingredientelor și vă va permite să urmați cu scrupulozitate rețeta. Aceasta va ajuta să urmați o dietă strictă și să mențineți o figură subțire. Vasul încorporat este o soluție convenabilă și practică. Trebuie doar să ajungeți în dulap, să scoateți cântarul și să turnați într-un castron, de exemplu făină. Nu mai este necesar să căutați recipiente suplimentare și apoi să le spălați. Capacitatea mare a bolului asigură cântărirea confortabilă a ingredientelor. Foarte important, scara cu vasul este fabricată din plastic fără bisfenol. Este sigur în contact cu alimentele. Cu ajutorul unui cântar de bucătărie de până la 5 kg, veți pregăti mese sănătoase pentru întreaga familie.

 

SCARĂ DE BUCĂTĂRIE PRECISĂ – LA FEL DE PRECISĂ CA UN CEAS ELVEȚIAN.

Cântarul de bucătărie cu o precizie de 0,1 g garantează o măsurare precisă. Urmați rețeta rapid și eficient! Cu scala de bucătărie precisă Bass Polska, puteți schimba, de asemenea, unitățile de greutate în cel mai scurt timp! Trebuie doar să apăsați butonul și să selectați unitatea de greutate listată în rețetă. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la conversia gramelor în uncii sau cupe! Utilizați Bass BALANCE ca o scară de dietă pentru a îndeplini recomandările medicului dumneavoastră la scrisoare!

 

CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE CU FUNCȚIE TARE - CÂNTĂRIȚI MULTE INGREDIENTE ÎNTR-UN SINGUR CASTRON!

Cântarul de bucătărie tare vă permite să adăugați treptat ingrediente în castron. Se toarnă făina într-un castron, se folosește funcția de tară și se adaugă un alt ingredient. În acest fel utilizați un singur castron în loc de mai multe recipiente pentru ingrediente separate. Nu vă faceți griji despre ei nu se potrivesc! Un castron de 5 kg va ține toate ingredientele!

 

APARATE DE UZ CASNIC MODERNE BASS POLSKA – ECONOMISIȚI TIMP ȘI ENERGIE.

Atunci când proiectăm electrocasnice mici pentru bucătăria Bass Polska, punem un accent deosebit pe soluții practice. Cântarul electronic pentru bucătărie Bass Polska are un panou tactil convenabil. Ecranul mare permite citirea convenabilă a scării. Indicatorul de suprasarcină/consum al bateriei vă va informa când trebuie să înlocuiți bateria. Bateria durează mult timp, datorită funcției de oprire automată a greutății la două minute după ultima utilizare. Picioarele antiderapante vor împiedica cântarul să se deplaseze pe tejgheaua din bucătărie în timp ce măsoară ingredientele.

Filters
Sort
display