Cauta

Blender portabil, verde, Bass Polska 10207

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 10207
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
47,43 lei
39,86 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Capacitate: 400 ml
  • Motor: DC 7.2 V
  • Turatia motorului fara sarcina: <2200 rpm
  • Turatia motorului cu sarcina: <1500 rpm
  • Curent: 10-12 A
  • Tip baterie: baterie litiu polimer
  • Timp de incarcare a bateriei: 3 ore
  • Culoare: verde


PREGATESTE UN COCKTAIL SANATOS ORIUNDE VREI!

Bass Polska blender de mana fara fir este un aparat de uz casnic de neinlocuit pentru persoanele active. Blenderele USB vor fi apreciate de toti sustinatorii alimentatiei sanatoase. Dispozitivul nostru va incanta in special iubitorii de shake-uri delicioase, cocktail-uri si piureuri. Blenderul de mana are o baterie capaca care va permite sa pregatiti un cocktail in afara casei. Puneti ingredientele preferate in rezervor, insurubati capacul si aruncati blenderul in geanta sau rucsac. Apasati butonul si amestecati ingredientele la locul de munca, in timpul unei pauze intre prelegeri sau dupa antrenament. Smoothie-ul tau va fi proaspat, plin de vitamine si nutrienti! Utilizati ca blender turistic intr-o excursie sau camping. Nu renunta la portii de vitamine chiar si in conditii extreme! Sase lame din otel inoxidabil vor amesteca chiar si fructe tari in doar treizeci de secunde!


BLENDER CU BATERIE ALIMENTATA PRIN USB

Puteti incarca in mod convenabil blenderul de baterii Bass Polska folosind un cablu USB. Incarcarea bateriei dureaza aproximativ trei ore. In acest timp, puteti folosi blenderul si va puteti pregati cocktailurile preferate. Un LED practic va va anunta cand bateria este scazuta. De asemenea, va semnala ca procesul de incarcare este in curs de desfasurare. O incarcare a bateriei va permite sa pregatiti aproximativ opt cocktail-uri!


OPERARE CONVENABILA IN TOATE CONDITIILE

Fara picurare, fara pete, fara probleme! Bass Polska smoothie blender a fost proiectat astfel incat functionarea sa este confortabila in toate conditiile. Designul compact al blenderului inseamna ca il poti avea intotdeauna cu tine! Blenderul wireless se potriveste cu usurinta in buzunarul posetei sau rucsacului. Rezervorul este fabricat din plastic puternic care nu crapa sau zgarie. Capacul rezervorului are un inel de silicon pentru a preveni picurarea. Bautul confortabil este garantat de un mustiuc echipat cu un filtru prin care pulpa nu va patrunde.


CURATARE INSTANTANEE

Stiati ca blenderul wireless Bass UK se curata? Nu trebuie sa-l speli! Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati apa si lichid de spalat vase in rezervor si apoi sa apasati butonul de amestecare! Clatiti rezervorul si ati terminat!

Filters
Sort
display