Cauta

Bicicleta electrica de oras, 26", HECHTPRIMESHADOW

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHTPRIMESHADOW
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
7.118,76 lei
5.475,96 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Bicicleta electrica urbana HECHT PRIME este o bicicleta fiabila, conceputa pentru utilizarea de zi cu zi in oras si in mediul rural. Cadrul de jos permite montarea si demontarea usoara.

Motorul electric cu comutare automata ajuta semnificativ la pedalare. De asemenea, puteti merge la deal, fara cel mai mic efort. In acelasi timp, controlul este la fel de usor ca cu o bicicleta obisnuita.

Asistenta este activata printr-o singura apasare de buton, iar de orice altceva se ocupa electronica.

Motorul incepe sa ajute doar cand incepi sa pedalezi, de indata ce te opresti, motorul se opreste.

Asa ca chiar si seniorii pot conduce bicicleta fara probleme.


Caracteristici:

 • Bicicleta electrica de oras HECHT PRIME.
 • Baterie Li-ion 36 V / 10,4 Ah.
 • Motor 250 W. Roti 26",
 • greutate 25,2 kg.
 • Cadru din aluminiu.


Avantaje:

 •   Schimbator Shimano
 •   Tektro v-brakes
 •   suport fata si spate
 •   cadru joase pentru montare usoara
 •   lumina frontala
 •   capac de lant
 •   Autonomie cu asistenta motor electric pana la 60 km


Este ideal pentru calatoriile zilnice la serviciu, pentru cumparaturi, vizite, dar si pentru iesirile prin zona. Folosind butoanele de pe ghidonul din stanga, poti seta 5 niveluri in care motorul te va ajuta, sau sa opresti complet asistenta.


Cu asistenta, nu este nicio problema sa urci cu usurinta un deal, pe care vor transpira chiar si cei mai indarjiti sportivi. Este echipat cu un cos spatios in fata ghidonului si un suport. Sub suport se afla o baterie moderna Li-ion, cu care bicicleta poate parcurge pana la 60 km cu o singura incarcare. Functionarea e-bike-ului in sine este usoara. Totul este controlat de trei butoane de pe ghidonul din stanga.


Porniti sau opriti bicicleta electrica apasand lung butonul M; apasand scurt acest buton, puteti comuta informatiile afisate pe afisaj. Utilizati butoanele plus/minus (+/–) pentru a seta intensitatea asistentei in cinci pasi. O functie interesanta este asistentul de mers. Prin apasarea lunga a butonului minus (–), dupa doua secunde bicicleta trece in modul de asistenta la mers si incepe sa se miste singura la o viteza de aproximativ 6 km/h. Cu siguranta veti folosi aceasta functie, de exemplu, daca impingeti bicicleta pe un deal abrupt.


Asistentul de mers este activat numai daca tineti apasat butonul minus (–). Odata ce eliberati butonul, roata se opreste imediat. Bateria Li-ion are o capacitate de 10,4 Ah la o tensiune de 36 V. De la o descarcare completa, bateria se incarca complet cu incarcatorul furnizat (parte din livrare) in aproximativ 5 ore. Puterea motorului este de 250 W.


Viteza maxima a bicicletei cu asistenta este de 25 km/h, dupa atingerea acestei viteze asistenta este deconectata si reactivata automat imediat ce viteza scade sub 25 km/h. Bicicleta indeplineste astfel conditiile de functionare pe drumuri date de reglementarile legale aplicabile pentru Republica Ceha si majoritatea celorlalte tari din UE. de indata ce viteza scade sub 25 km/h.


Bicicleta indeplineste astfel conditiile de functionare pe drumuri date de reglementarile legale aplicabile pentru Republica Ceha si majoritatea celorlalte tari din UE. de indata ce viteza scade sub 25 km/h. Bicicleta indeplineste astfel conditiile de functionare pe drumuri date de reglementarile legale aplicabile pentru Republica Ceha si majoritatea celorlalte tari din UE.


Raza de actiune a bicicletei cu asistenta la o singura incarcare este de aproximativ 60 km. Desigur, este posibil sa folositi bicicleta cu asistenta oprita, dar este necesar sa tineti cont de faptul ca motorul integrat cu angrenaje in butucul spate ofera o usoara rezistenta la deplasare.


Cei care au probleme de sanatate sau nu sunt siguri de starea lor de fitness se vor bucura in sfarsit de excursii si de ciclism. In comparatie cu o bicicleta clasica, o bicicleta electrica are avantajul ca nu obosesti in timp ce o mergi - o poti merge la serviciu sau la scoala fara sa transpirati pe drum. Bicicleta electrica HECHT PRIME va deveni ajutorul dumneavoastra atat atunci cand conduceti prin oras, cat si cand calatoriti la serviciu, scoala sau in excursii in natura.


Nu aveti nevoie de permis de conducere pentru a conduce o bicicleta electrica.

Filters
Sort
display