Cauta

Autofiletanta cu acumulator si incarcator, 20 V, Li-Ion, 24 Nm, Bass Polska 5314

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 5314
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
469,73 lei
361,33 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Tensiune baterie: 20V
  • Capacitate baterie: 2.2Ah
  • Nivelul de zgomot: Lwa 61 dB, Lpa 58 dB
  • Forta de strangere: 24 Nm


INCLUS

  • Surubelnita
  • Incarcator
  • 2 x baterie
  • Carcasa de depozitare din plastic


AVANTAJE:

Libertate deplina de miscare, fara a limita cablurile!

Cea mai buna surubelnita fara fir este una care este 100% adaptata pentru tine. Lucrezi in principal in locatii externe, la inaltimi sau in locuri greu accesibile? Sau poate considerati ca conectarea unui cablu prelungitor si restrictionarea firelor electrice sunt o pacoste? Alegeti surubelnita fara fir Bass Polska, care nu necesita acces la energie electrica si ofera libertate deplina de miscare in timpul functionarii. Acest model de surubelnita Bass Polska este echipat cu doua baterii care permit lucrul continuu cu dispozitivul.


Am echipat surubelnita Bass Polska cu o baterie litiu-ion fiabila, care este usoara si nu are efect de memorie, mai mult decat atat, se caracterizeaza prin cea mai mare densitate de energie si capacitate in raport cu greutatea si volumul. Descarcarea excesiva a bateriei nu va permite controlerului electronic sa controleze functionarea acesteia.


Incarcator cu controler de microprocesor

Aceasta solutie va asigura reglarea automata a curentului si a tensiunii de incarcare la cererea curenta a bateriei.


Controlul cuplului

Cu ajutorul unui inel de reglare, puteti seta cuplul de strangere in intervalul 1-19. Setarea indicatorului la 1 inseamna selectarea celei mai mici forte de strangere, iar la 19 cea mai mare.


Confort ridicat la locul de munca

Acest model de surubelnita fara fir Bass Polska se caracterizeaza printr-o greutate redusa si un echilibru perfect, care va asigura confort chiar si in timpul lucrului pe termen lung, fara a va impovara incheietura mainii.


Acest model de surubelnita 20 V Bass Polska poate fi depozitat si transportat in carcasa inclusa din plastic armat. Valiza va facilita transportul surubelnitei si ii va oferi conditii de siguranta in timpul transportului.Filters
Sort
display