Cauta

ATV electric pentru copii, acumulator 36 V / 12 Ah, viteza maxima 25 km/h, Hecht 56801

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHT56801
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
4.039,63 lei
3.107,41 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Avantaje:

  • de inalta calitate si foarte bine proiectat
  • motor electric puternic
  • 3 baterii de 12 V garanteaza o autonomie lunga de aproximativ 13 pana la 18 km (in functie de sarcina si teren)
  • ATV-ul este automat, schimba doar inainte sau inapoi
  • Roti mari de 6 inchi, indicator LED modern de stare a bateriei, blocare pentru picioare pentru copii
  • vehiculul cu patru roti este echipat cu un limitator de viteza blocabil, prin simpla comutare puteti reduce viteza maxima la aproximativ 8 km/h, ceea ce este un avantaj mai ales pentru concurentii mai mici.
  • datorita motorului electric silentios si ecologic, puteti merge cu quad-ul aproape oriunde, de exemplu, sa mergeti la o plimbare in parc cu copiii, unde nu puteti merge cu un quad pe benzina.


HECHT 56801 este un ATV mic alimentat de baterii, conceput pentru activitati de agrement. Vopseaua mata „de camuflaj” cu un cadru frontal robust ofera vehiculului cu patru roti un aspect agresiv. Cu siguranta veti aprecia suporturile de incarcare fata si spate in timpul calatoriilor. 


Desi este alimentat de un motor electric alimentat de o baterie, este o masina relativ agila care poate atinge cu usurinta viteze de pana la 20 km/h. Actionarea electrica este complet silentioasa, fara emisii, asa ca nu va fi o problema sa o operati chiar si in multe locuri unde este interzisa utilizarea masinilor cu motor cu ardere interna. Nu sperie animalele de pe potecile forestiere, nu polueaza. Veti evita plangerile vecinilor despre zgomotul si mirosul gazelor de esapament de la motorul pe benzina.


O cutie cu o cheie este folosita ca intrerupator principal. Acest lucru asigura ca quad-ul, de exemplu, nu va fi folosit de copii fara stirea parintilor lor. Pentru a face utilizarea si mai sigura, a doua cheie poate fi folosita pentru a seta limitatorul de viteza la min. viteza 8 km/h. Fara aceasta a doua cheie, nu este posibila oprirea limitatorului, asigurandu-se astfel ca un sofer neexperimentat va putea creste viteza in mod arbitrar. In locurile in care capacul rezervorului de combustibil este la masinile obisnuite cu patru roti, exista un comutator care poate fi utilizat pentru a selecta inainte, inapoi si oprire. Deplasarea si viteza de deplasare sunt controlate in mod clasic prin rotirea manerului „gaz” de pe ghidonul din dreapta. Langa maner, exista si un indicator al starii de incarcare a bateriei. Langa manerul din stanga veti gasi comutatorul farurilor. O alta caracteristica de siguranta este pedala, care trebuie tinuta apasata cu piciorul pentru a o conduce. De exemplu, daca un sofer neglijent rastoarna ATV-ul in timpul conducerii, de indata ce elibereaza pedala, motorul se va opri, chiar daca tine constant clapeta de acceleratie. In acelasi mod, se asigura ca masina nu va porni daca clapeta de acceleratie este rotita accidental la urcare etc. 


ATV-ul este echipat cu faruri si un reflector spate, dar nu este destinat circulatiei pe drumurile publice. Rotile cu un model aspru asigura o buna capacitate de cros. Ambele roti din spate sunt antrenate, dar nu sunt echipate cu diferential. Atunci cand conduceti pe o suprafata aspra si solida, cum ar fi beton si asfalt, este deci necesar sa tineti cont de faptul ca virajele ar putea sa nu reactioneze precis. Cu toate acestea, efectul asupra virajelor este minim. Pe de alta parte, veti aprecia ambele roti din spate antrenate mai ales pe terenuri neasfaltate. Axa spate este suspendata in ansamblu, rotile din fata sunt suspendate pe brate separate. Rigiditatea suspensiei este reglabila.


ATV-ul este alimentat de un motor electric cu o putere de 800 W, care este alimentat de o baterie plumb-acid 36 V, 12 Ah. Timpul de incarcare cu incarcatorul inclus este de 6-8 ore. Autonomia cu o singura incarcare este de pana la 18 km, in functie de sarcina si de teren. Gama este desigur afectata si de utilizarea luminilor sau a stilului de condus. Viteza maxima este de pana la 20 km/h, cu ajutorul unui limitator se poate reduce la aproximativ 8 km/h.

Filters
Sort
display