Cauta

ATV electric, HECHT56150ARMY

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT56150ARMY
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
13.434,96 lei
10.334,58 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

ATV-ul Hecht dispune de o carcasa de metal rezistent, precum ATV-urile clasice, cu motor termic. Diferenta consta in motorul electric foarte silentios.


Culoare frumoasa perfecta pentru off-road, verde tip camuflaj.


Datorita motorului foarte silentios, ATV-ul poate fi folosit si in locuri unde nu este permis deranjul fonic. Dimensiunile sale robuste ii permit quad-ului sa fie folosit in medii accidentate.


Aceasta caracteristica permite accesul acestui vehicul in locuri si spatii publice fara a-i deranja pe ceilalti. In unele locuri, ATV-urilor clasice, cu motor termic, nu li se permite accesul datorita zgomotului produs de motoarele acestora; aceasta nu este cazul cand vine vorba de Hecht 54121.

Prin urmare, copilul te poate insoti pentru o plimbare in parc, in oras sau in padure, folosindu-se de acest vehicul.

Masina atinge viteze maxime de pana la 45 km / h, intervalul fiind de pana la 35-40 km per incarcare. Incarcarea maxima posibila pe bicicleta quad este de 75 de soferi plus 45 kg de sarcina suplimentara. Sarcina maxima este de 120 kg. Cu incarcatorul inclus, incarcati complet acumulatorul in 6 pana la 8 ore. Distanta este, desigur, influentata de teren, greutatea soferului si posibila utilizare a luminilor.

Pe ghidon in partea dreapta este plasat un ecran mare cu butoane. Pe acest ecran se afiseaza viteza actuala, distanta parcursa, si starea bateriei. Butoane langa ecran este disponibil in cinci etape pentru a seta viteza maxima la care comutatoarele limitatoarelor. 

 Baza ATV-ului este realizata dintr-un cadru din otel de calitate, completata de aripi de plastic elegante care nuanteaza aspectul unei motociclete reale. Rotile din fata beneficiaza de suspensie, iar structura de amortizare din spate este proiectata cu un amortizor. Rotile asigura un confort pe teren accidentat

 Rotile din fata si din spate sunt echipate cu frane pe disc.


Specificatii tehnice:

  • Motor: electric - 60V
  • Capacitate maxima: 120 kg
  • Autonomie cu o incarcare: 60 km ( depinde de viteza utilizata si de greutatea utilizatorului)
  • Frana spate / fata: tambur / disc
  • Viteza maxima: 40 km / h
Filters
Sort
display