Cauta

ATV electric cu acumulator, 800 W, 100 x 59 x 60 cm, Hecht HECHT54801BLUE

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHT54801BLUE
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
4.496,17 lei
3.778,30 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Avantaje


 • de inalta calitate si foarte bine proiectat
 • Motor electric puternic si puternic
 • 3 baterii de 12V garanteaza o raza lunga de actiune de aproximativ 13 pana la 18 km (in functie de sarcina si teren)
 • Quad-ul este automat, se schimba doar inainte sau inapoi
 • jante mari de 6 inch, indicator modern al nivelului bateriei LED, blocare picior copil


ATV-ul este echipat cu un limitator de viteza blocabil, prin simpla comutare a acestuia puteti reduce viteza maxima pana la aproximativ 8 km / h, ceea ce reprezinta un avantaj in special pentru concurentii mai mici

Datorita motorului electric silentios si ecologic, puteti merge cu ATV-ul aproape oriunde, de ex. mergeti la o plimbare cu copiii in parc, unde nu puteti cu un quad pe benzina

Placuta de inmatriculare si steagul popular Hecht va vor diferentia ATV-ul de restul

HECHT 54801 este un ATV mic, alimentat cu baterii, conceput pentru activitati de agrement. Desi este alimentat de un motor electric alimentat cu baterii, este o masina relativ agila care poate atinge cu usurinta viteze de aproximativ 25 km / h. Unitatea electrica este complet silentioasa, fara emisii, deci nu va fi o problema sa o operati in multe locuri unde este interzisa utilizarea masinilor cu motor cu ardere interna. Nu sperie animalele pe traseele forestiere, nu polueaza. Veti evita plangerile vecinilor cu privire la zgomotul si mirosul gazelor de esapament de la motorul pe benzina.

O cutie cu cheie este utilizata ca comutator principal. Acest lucru asigura faptul ca ATV-ul, de exemplu, nu este utilizat de copii fara stirea parintilor. Pentru a-l face si mai sigur de utilizat, a doua tasta poate fi utilizata pentru a seta limitatorul de viteza pana la o viteza minima de 8 km / h. Fara aceasta a doua cheie, nu este posibila oprirea limitatorului, asigurandu-se astfel ca un sofer neexperimentat va putea sa-si mareasca viteza dupa bunul plac. In locurile in care capacul rezervorului de combustibil este de obicei pe ATV-urile conventionale, exista un comutator care selecteaza deplasarea inainte, inapoi si oprita. Deplasarea, deplasarea si viteza sunt controlate prin rotirea manerului "gaz" de pe ghidonul din dreapta. Langa maner, exista si un indicator al starii de incarcare a bateriei. O alta caracteristica de siguranta este pedala de picior, care trebuie tinuta apasata cu piciorul pentru a o putea misca. Daca, de exemplu, un sofer neglijent se rostogoleste in timp ce conduce, motorul se va opri imediat ce elibereaza pedala de picior, chiar daca tine constant manerul clapetei de acceleratie. De asemenea, asigura ca masina nu va porni daca clapeta de acceleratie este rotita accidental la pornire etc. Masina este echipata cu frane cu disc, franele din fata si din spate sunt controlate separat de parghiile de pe ghidon.

Maneta de frana din fata este echipata cu o blocare, astfel incat sa puteti frana ferm ATV-ul atunci cand parcati.

Quad-ul este echipat cu o lumina reflectorizanta spate, dar nu este proiectat pentru a conduce pe drumurile publice. Rotile cu o banda de rulare grosiera vor asigura o buna permeabilitate a terenului. Ambele roti din spate sunt actionate, dar nu sunt echipate cu un diferential. Prin urmare, atunci cand conduceti pe suprafete dure si solide, cum ar fi betonul si asfaltul, este necesar sa tineti cont de faptul ca este posibil ca virajele sa nu reactioneze corect. Cu toate acestea, efectul asupra virajelor este minim. Pe de alta parte, veti aprecia ambele roti din spate motoare, in special pe teren neasfaltat. Puntea spate este suspendata in ansamblu, rotile din fata sunt suspendate pe brate separate. Rigiditatea suspensiei este reglabila.

Quad-ul este alimentat de un motor electric de 800 W, care este alimentat de o baterie plumb-acid de 36 V, 12 Ah. Timpul de incarcare cu incarcatorul inclus este de 6 – 8 ore. Autonomia la o singura incarcare este de pana la 18 km, in functie de incarcatura si teren. Desigur, gama este influentata si de stilul de conducere. Viteza maxima este de pana la 20 km/h, care poate fi redusa la aproximativ 8 km/h folosind limitatorul.


Specificatii tehnice:

 • Motor electric (W) 800
 • Capacitate de incarcare (kg) 65
 • Autonomie maxima per incarcare (km) 13 - 18
 • Timp de incarcare (ore) 8 - 15
 • Frane fata/spate Tambur/Tambur
 • Lungime 100 cm
 • Greutate 42 kg
 • Inaltime 60 cm
 • Diametrul rotii fata/spate (toli) 6"/6"
 • Acumulator - tensiune (V) 36
 • Capacitatea acumulatorului (Ah) 12
 • Viteza maxima (km/h) 20 - 25
 • Latime 59 cm
 • Acumulator Plumb-acid 36 V, 12 Ah
Filters
Sort
display