Cauta

Aparat de sudura tip invertor, 330A, Kraft&Dele KD1869

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD1869
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
522,41 lei
439,00 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Descriere si caracteristici

Masina de sudura KD1869 este un dispozitiv cu aplicare universala, utilizat pentru sudarea otelului inoxidabil, otelului aliat, otelului carbon, cuprului si a altor metale neferoase. Diferite tipuri de electrozi acidi, alcalini si celulozici pot fi utilizati in acesta.


Invertorul de inalta performanta ofera un arc electric durabil. O sursa de energie electrica construita dintr-un redresor IGBT de inalta performanta (o continuare mai noua a tehnologiei MOSFET), asigurand o greutate redusa a dispozitivului si un timp de functionare ridicat.

Masina de sudura KD1869 utilizeaza tehnologia avansata de sudare PWM. Tehnologia PWM permite producerea de energie electrica puternica utilizata pentru sudare si taiere.


Dimensiuni externe foarte mici si o greutate redusa fara precedent de aproximativ 5 kg in aceasta clasa de dispozitive. Acest lucru permite sudor sa lucreze liber in orice conditii si in orice pozitie. Combinatia optima de dimensiune, greutate si calitate de sudare acest dispozitiv este al doilea nici unul.


Cu alimentarea sau alimentarea de la un generator de energie, MMA 330A IGBT este ideal pentru munca pe teren, chiar si cu cabluri de alimentare lungi. Designul usor si compact face ca dispozitivul sa fie extrem de mobil si va permite sa lucrati in locuri extrem de greu accesibile. Toate echipamentele de care aveti nevoie, puteti lua cu tine cu o singura mana.


- Tehnologia IGBT

- Curent de sudura infinit reglabil 28-330A

- Posibilitatea utilizarii electrozilor 1.0- 4.0mm

* HOT START

* ANTI STICK

* ARC VIGOARE

Filters
Sort
display