Cauta

Aparat de sudura invertor cu afisaj electronic MMA, Kraft&Dele KD1839, 300A

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD1839
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
538,71 lei
414,39 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Aparat de sudura invertor cu afisaj electronic MMA, Kraft&Dele KD1839, 300A


Parametrii tehnici ai produsului

 • Sursa de alimentare: 230V/50Hz
 • Tensiune la ralanti: 65V
 • Gama de curent de sudare: 20-300A
 • Sudarea cu electrozi in intervalul: 1,5 - 5,0 mm
 • Consum de energie: 7.8kVA
 • Curent nominal de sudare: 300A
 • Ciclu nominal de functionare: 60%
 • Tensiune de operare: 24.4 – 29.2V
 • Clasa de protectie: F
 • Cablu de alimentare: 195cm
 • Greutate: 5,2 kg


Descriere si caracteristici

Modelul KD1839 este o masina de sudura invertor al carei design se bazeaza pe tranzistoare IGBT eficiente. Este echipat cu un afisaj LCD care indica curentul de sudura setat de un buton cu reglare lina.


IGBT combina avantajele a doua tipuri de tranzistoare, usurinta de control a tranzistoarelor cu efect de camp si tensiunea ridicata de defectiune si viteza de comutare a tranzistorilor bipolari.


HOT START, popular cunoscut sub numele de un start fierbinte, permite prin cresterea temporara a curentului de sudare peste valoarea stabilita de sudor. HOT START functioneaza in momentul aprinderii cu arc electric si este proiectat pentru a preveni lipirea electrodului de material. Este o mare comoditate atunci cand aprindeti electrodul.


ANTI STICK taie/minimizeaza tensiunea si curentul de sudura in cazul unui scurtcircuit al electrodului cu materialul sudat. ANTI STICK permite sudorului sa detaseze electrodul mai usor.


ARC FORCE stabilizeaza arcul indiferent de lungimea acestuia. Regleaza dinamica arcului de sudura. Prin reducerea valorilor functiei, ofera un arc moale si o adancime mai mica a topirii, in timp ce cresterea valorilor functiei determina topirea mai profunda si posibilitatea sudarii cu arc scurt. Cu cea mai mare valoare pentru functia ARC FORCE, este posibil sa "apasati electrodul intr-un bazin de metal topit si sa ardeti materialul. (In acest model, ARC FORCE este reglat automat)


Masina de sudura este echipata cu un ventilator care raceste sistemele electronice si alte componente - functia "Turbo FAN", precum si un senzor termic care protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii.


Dispozitivul sudeaza cu un curent de 20 pana la 300A, va permite sa sudati cu un electrod cu un diametru de 1,5 mm pana la 5 mm. Greutatea masinii de sudura este de numai 5,2 kg, datorita careia este foarte la indemana. De asemenea, are o curea de sprijin pentru o munca usoara la inaltimi.


Sudarea cu un electrod de 1,5 mm este deja posibila cu o siguranta de timp de clasa C 16A. Functionarea la un curent maxim de 300A necesita o protectie de cel putin 20A.

Filters
Sort
display