Cauta

Aparat de spalat cu presiune, 2300 W, 150 bar, 420 l, Hecht 324

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT324
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
1.237,55 lei
951,96 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Aparat electric de spalat cu presiune cu putere de intrare 2000 W cu functie de autoamorsare. Prin urmare, poate fi utilizat chiar si in locuri in care nu exista un sistem de alimentare cu apa disponibil, doar accesul la apa curata, iar masina de spalat vase o va suge in sine. Cu toate acestea, este important sa va asigurati ca nivelul apei aspirate este cel putin la nivelul masinii de spalat vase, deci nu este posibil sa aspirati apa din puturi adanci etc. Apa trebuie sa fie curata. In mod ideal, masina de spalat vase poate fi alimentata cu apa dintr-un recipient sau rezervor adecvat, mai mare. Desigur, poate fi alimentat si de la o alimentare obisnuita cu apa.

Aparatul este potrivit pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor, bicicletelor, remorcilor, pavajului, fatadelor, ferestrelor si usilor exterioare, acoperisului, piscinei, serei sau mobilierului de gradina.

Presiunea maxima este de 150 bar, presiunea de functionare este de 110 bar, puterea aparatului este de 360 l / h. Greutate 12,3 kg.

Un alt avantaj este troliul furtunului de presiune.

Include un pistol cu duza, un rezervor de detergent cu duza de spuma si un cablu de alimentare de 5 m.


Specificatii tehnice:

  • Presiune maxima 150 bari
  • Motor Electric 230 V/ 50 Hz
  • Consum de energie (W) 2300
Filters
Sort
display