Cauta

Aparat de masaj pentru spate si gat, culoarea negru, Bass Polska BH12823

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: BH12823
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
163,77 lei
125,97 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Putere: 24W
  • Tensiune de intrare: 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
  • Încărcător: 12V, 2000mAh

  • Dimensiuni: 41 x 17 x
  • 50 cm
  • Culoare: Negru

INCLUS

  • Shiatsu Massager
  • Adaptor ac
  • Adaptor de alimentare auto



Aparatul de masaj pentru gât Shiatsu vă permite să efectuați un masaj profesional în confortul casei dumneavoastră și va înlocui în mod eficient un maseur calificat. Bass Polska gât și gât masaj foloseste diverse metode de masaj care combină tehnici tradiționale și moderne pentru sănătatea și confortul dumneavoastră. Mușchii tensionați și rigizi se vor relaxa și vor amorți după o zi de muncă, spatele și gâtul vor experimenta în cele din urmă ușurare.


Plasati aparatul de masaj pe partea selectată a corpului, apăsați butonul de pe panoul de control și bucurați-vă de sentimentul unic de confort oferit de cât mai multe șaisprezece capete de masaj în două direcții - un minut înainte și înapoi. Efectul profund, radiant al capetelor susține procesul de relaxare și are un efect benefic asupra tonusului muscular. Ajustarea intensitatii masajului iti ofera posibilitatea de a alege puterea masajului si de a-l schimba in timpul acestuia.


TERAPIA CU LUMINĂ - ÎNCĂLZIRE ÎN INFRAROȘU.

Infraroșul este folosit în reabilitare datorită efectului uimitor pe care îl are asupra întregului corp uman, ajungând la straturi mai profunde de țesuturi decât un simplu masaj. Masajul de încălzire Shiatsu funcționează cuprinzător – vibrează, frământă și încălzește, obținând efecte terapeutice, analgezice și relaxante instantanee.


SOLUȚII ȘI MATERIALE CONVENABILE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE.

Forma simplificată și designul ergonomic al masajului Bass Polska asigură o potrivire confortabilă pentru orice parte a corpului. Materialul din plasă de pe capete permite aerului, oferind confort pielii în timpul masajului.


DOUĂ ADAPTOARE - UTILIZAȚI UN MASAJ PENTRU GÂT NU NUMAI ACASĂ!

Luați masajul Bass Polska la birou și utilizați-l în timp ce lucrați sau luați-l cu voi la mașină și conectați-l la priza brichetei pentru a vă bucura de masajul benefic și din mers. Masajul gâtului Shiatsu va ajuta în special persoanele care simt efectele negative ale unui stil de viață sedentar și stresului asupra coloanei vertebrale cervicale.



 Aparatul va fi cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea pentru un dispozitiv de masaj ușoare pentru utilizare la domiciliu. Masajul Shiatsu, derivat din medicina japoneză, îmbunătățește fluxul de energie și restabilește echilibrul. Are un efect pozitiv asupra sănătății, bunăstării și sferei emoționale. Masajul Bass Polska este recomandat persoanelor sensibile la stres, tensiune nervoasă, tulburări de somn și care suferă de dureri de umăr, gât, gât și spate. Acest model va fi deosebit de util în lupta împotriva durerii recurente în gât, gât și spate, deși îl puteți folosi pentru masajul întregului corp.


 


Filters
Sort
display