Cauta

Aerator si scarificator 2 in 1, 320 mm, Bass Polska 8490

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8490
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
839,24 lei
645,56 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Date tehnice:

  • Tensiune: 230V-240V, 50Hz
  • Consum de energie: 2500W
  • Viteza maxima: 2984 min-1
  • Latime de lucru: 320mm
  • Adancimea de lucru a verticalizatorului: -12/-8/-4/4
  • Capacitate cos iarba: 30l
  • Nivelul presiunii acustice Lpa: 84,30dB(A) k=3dB(A)
  • Nivelul de putere acustica Lwa: 96.75dB(A) K=1.08dB(A)
  • Nivel de putere garantat: 98dB(A)


Aeratorul electric Bass Polska cu o functie de latime de lucru de 320 mm va fi cea mai buna alegere daca sunteti in cautarea unor echipamente de gradina care va vor ajuta sa va pastrati gazonul de dimensiuni mici si medii in stare impecabila. Verticulatorul electric faciliteaza ingrijirea gazonului si ii ofera conditii optime de crestere. Dispozitivul nu ocupa mult spatiu, este usor si manevrabil - puteti gasi cu usurinta un loc pentru el in garaj sau in magazia de gradina.


Gazonul tau devine galben? Te enervezi de lastarii compactati de iarba si rizomi? Ai grija de gazonul tau cu un verticulator si un aerator electric! Lamele verticale ale verticalizatorului taie prin straturile compactate de lastari si rizomi, taind substratul si permitand o mai buna absorbtie a nutrientilor si a apei. Solul devine slabit si slabit, iar iarba este elastica si mai rezistenta la calcare. Gazonul tau de vis devine din ce in ce mai frumos zi de zi.


Doua functii profesionale, un dispozitiv de gradina. Verticulatorul electric taie gazonul vertical - lamele sale taie gazonul, scapand de elementele inutile din acesta: parti moarte ale plantelor, muschi si buruieni. Aeratorul electric, pe de alta parte, nu taie, ci perforeaza gazonul pentru a aera si astfel slabi solul. Aerarea gazonului este utila in special pentru suprafetele utilizate frecvent, poate fi, de asemenea, efectuata de mai multe ori in timpul sezonului.


Reglarea adancimii de lucru – ajustati dispozitivul la gazon. Pur si simplu mutati maneta pentru a selecta adancimea preferata de perforari si taieturi. Alege din trei adancimi: 6mm, 8mm sau 12mm.


Cos de iarba - o solutie practica in special pentru tine. Usor de asamblat si dezasamblat, cosul de iarba elimina necesitatea de a grebla si de a colecta reziduuri de iarba, lastari sau rizomi in saci dupa terminarea lucrarilor.


Usurinta de utilizare, comoditatea utilizarii. Verticulatorul cu aerator de gazon este un dispozitiv de gradina compact, manevrabil, de dimensiuni compacte si greutate redusa. Maner pliabil pentru depozitare usoara.Filters
Sort
display