Cauta

Acumulator Li-Ion 40 V, 5 Ah, Hecht 005050 B

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT005050B
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
1.074,86 lei
826,81 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Acest acumulator de 5 Ah este construit din celule de ioni de litiu, care ofera o densitate mare de energie si o durata de viata mai lunga decat bateriile traditionale. 

De asemenea, se incarca mai rapid si poate fi incarcat cu un incarcator de baterie compatibil, care este inclus cu scula electrica sau poate fi achizitionat separat.

Folosirea acestui acumulator aduce avantajul mobilitatii si flexibilitatii crescute, permitand utilizatorilor sa utilizeze sculele electrice in afara locatiilor care dispun de o sursa de alimentare externa. In plus, poate ajuta la reducerea costurilor.

Pentru a asigura o durata de viata lunga si o performanta optima, este important sa se acorde atentie incarcarii si depozitarii corecte a bateriei. 

De asemenea, trebuie utilizat un incarcator compatibil cu bateria si sa se evite supraincalzirea si suprasolicitarea acesteia.

In concluzie, acest acumulator reprezinta o solutie convenabila si flexibila pentru a alimenta sculele electrice fara a fi nevoie de o sursa de alimentare externa. 

Pentru a prelungi durata de viata si a obtine o performanta optima, este important sa se acorde atentie incarcarii si depozitarii corecte a bateriei.


Date tehnice :

  • Putere 5 Ah
  • Tensiune 40 V
Filters
Sort
display