Cauta

Acumulator 2.5 A, 40 V, Hecht 005025 B

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT005025B
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
591,24 lei
454,81 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Bateria 005025B este proiectata pentru alimentarea produselor din programul Accu 5040. Este o alternativa mai ieftina, cu o capacitate mai mica la bateria 005040B.


Programul Accu ofera o gama completa de produse HECHT care sunt alimentate de acelasi tip de baterii. Acesti acumulatori sunt interschimbabili, diferind doar in ceea ce priveste capacitatea, adica cantitatea de energie pe care o pot stoca. Desigur, o capacitate mai mare inseamna si o perioada mai lunga de functionare a masinii alimentate cu baterii la o singura incarcare.


Conexiune baterie

Cu toate acestea, nu este intotdeauna necesar sa cumparati o baterie mai scumpa cu o capacitate mare daca, de exemplu, bateria conduce o masina cu un aport de energie mai mic pe care intentionam sa o folosim doar pentru o perioada limitata de timp. De asemenea, poate fi recomandabil sa cumparati oa doua baterie cu o capacitate mai mica, de exemplu, daca nu sunteti suficient pentru domeniul de activitate efectuat cu o singura baterie. Deoarece aceste tipuri de baterii sunt incarcate pe un incarcator extern, nu este o problema sa incarcati o baterie in timp ce cealalta este utilizata in prezent pentru alimentarea masinii.


Intretinerea bateriei

Bateriile Li-ion necesita un mod diferit de incarcare si descarcare, aici totul este ingrijit de electronica integrata in baterie. Aceste electronice pot preveni deteriorarea bateriei prin supra-descarcare, supraincarcare, supraincalzire sau scurtcircuitare. Bateria in sine este echipata cu celule de inalta calitate. (imaginea din dreapta)


Pentru ca bateria sa functioneze in mod fiabil pentru o lunga perioada de timp, aceasta nu trebuie niciodata depozitata descarcata, dar nu este recomandabil sa o depozitati sau sa o incarcati complet. In afara sezonului, atunci cand sunt depozitate, ar trebui sa fie taxat la aproximativ 40-50%. Nu depozitati niciodata bateria complet descarcata pentru o lunga perioada de timp, chiar daca auto-descarcarea este relativ scazuta, daca tensiunea oricareia dintre celule scade sub 2,8 V, bateria va fi o problema pentru a "reinvia" atunci cand depozitati o baterie descarcata pentru o lunga perioada de timp, exista riscul ca aceasta sa "moara" definitiv. Bateria trebuie depozitata intr-un loc racoros, temperaturile ridicate sunt daunatoare pentru aceasta, dar in acelasi timp nu tolereaza inghetul. Nu incercati niciodata sa reincarcati rapid bateria, utilizati numai incarcatorul livrat impreuna cu produsul Hecht. O baterie Hecht Li-Ion utilizata corect are o durata de viata de aproximativ 1000 de cicluri de incarcare, ceea ce poate insemna cativa ani de utilizare fiabila. Cu toate acestea, utilizarea necorespunzatoare poate scurta semnificativ durata de viata


Bateria este echipata cu un indicator de stare de incarcare, ori de cate ori apasati doar un buton si aveti imediat o imagine de ansamblu asupra starii de incarcare.


Ce este programul ACCU 5040 si care sunt beneficiile sale?

Rularea masinilor pe baterie aduce o serie de avantaje. Motorul electric este silentios, nu produce vapori mirositori si toxici. In comparatie cu motorul cu ardere interna, nu trebuie sa il porniti complicat, sa efectuati intretinerea regulata, sa schimbati uleiul, filtrele de aer. Un motor electric este mai fiabil decat un motor cu ardere interna destul de complex. Cu toate acestea, pentru o masina electrica conventionala, principalul dezavantaj este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restrictioneaza miscarea, cu putina neatentie exista riscul de deteriorare si posibil soc.


Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate de sursa de alimentare a masinii de la o baterie usoara cu litiu.


Bateriile moderne cu litiu sunt usoare, stocheaza o cantitate mare de energie si, cu grija corespunzatoare, au o durata de viata relativ lunga. Dezavantajul este pretul lor mai mare. Programul ACCU elimina acest dezavantaj, permitand ca un numar de produse diferite sa fie alimentate de o singura baterie. De exemplu, puteti obtine o masina de tuns iarba, un ferastrau cu lant, un tuns gard viu, un trimmer de gazon, o suflanta de zapada, un cultivator, un aerator de gazon, un aspirator de frunze si alte masini pentru care in mod normal ati avea nevoie de mai multe baterii diferite si relativ scumpe.


Ca parte a programului ACCU, trebuie doar sa cumparati o singura baterie si incarcator de 40V. Apoi le puteti utiliza pentru a alimenta toate produsele din cadrul acestui program. Daca o baterie nu este suficienta pentru a functiona, pur si simplu o obtineti pe cealalta si apoi puteti lucra intotdeauna cu una si o puteti incarca pe cealalta intre ele.


Clientul poate decide singur daca va avea nevoie de o baterie pentru munca sau va folosi mai multe. Alternativ, daca se va incarca mai mult simultan, astfel incat sa poata functiona mai mult fara pauza de incarcare si, prin urmare, sa cumpere chiar si doua incarcatoare. Prin urmare, produsele sunt livrate fara incarcator si fara acumulatori, alegeti cate baterii utilizati. Prin urmare, nu trebuie sa platiti inutil pentru baterie atunci cand cumparati orice alta masina din seria ACCU a programului 5040.


Oferta actuala de baterii compatibile poate fi gasita AICI


Programul ACCU va va economisi mii de coroane deja atunci cand cumparati. Energia electrica necesara pentru incarcarea bateriei este aproape imposibil de observat pe contorul de energie electrica. Comparati-l cu pretul combustibilului pentru o masina de tuns iarba pe benzina, adaugati pretul uleiului de motor sau al filtrului de aer, pe care ar trebui sa il schimbati in masina de tuns iarba cel putin 1x pe sezon.


Si numai dupa ceva timp, datorita duratei limitate de viata a bateriei, incepe sa ramana fara respiratie, din nou cumparati unul nou si din nou ati rezolvat unitatea tuturor masinilor.


In atelier sau garaj aveti un incarcator pentru un tip de baterie. Nu trebuie sa descarcati bateria cu litiu pana la capat, o puteti incarca dupa fiecare utilizare si astfel o aveti intotdeauna gata de lucru.


Programul ACCU 5040 economiseste nu numai banii, ci salveaza si natura!

Filters
Sort
display